Ballonnenpilaar

 

Gaat u trouwen, heeft u een verjaardag, geboorte, opening, of ander zakelijk event? Wij maken voor elke speciale gelegenheid een passende ballonnenpilaar.

  • Ballonnenpilaar “Big” Deze ballonnenpilaar is ca. 2.30 m hoog bestaat uit allemaal dezelfde maat ballonnen en zijn in diverse kleuren te leveren. Bovenop plaatsen we een topballon naar keuze. Deze is ook te bedrukken met een persoonlijke tekst of logo.
  • Ballonnenpilaar “Style” De naam zegt het al, dit is een pilaar met style. De pilaar is ca. 2.30 m hoog en is opgebouwd met diverse maten ballonnen en is in vele kleuren leverbaar. Bovenop wordt een topballon geplaatst of een grote folie cijfer ballon. Deze is ook te bedrukken met een persoonlijke tekst of logo. De Ballonnenpilaar “Style”  kan eventueel ook gemaakt worden in een kleiner formaat van ca. 1.30 m hoog.
  • Ballonnenpilaar “Twist” Dit is een pilaar met een sierlijke twist. De pilaar is ca. 2.30 m hoog en is opgebouwd van diverse soorten ballonnen. Bovenop wordt een topballon geplaatst die bedrukt kan worden met een persoonlijke tekst of logo. De ballonnenpilaar “Twist” is ook leverbaar is ca.1.30 m hoog.
  • Ballonnenpilaar “Flower” Deze pilaar heeft een fleurig uiterlijk en is te bestellen in diverse maten, kleuren en voor verschillende speciale gelegenheden zoals; geboorte, verjaardag en diverse events. De ballonnenpilaar is leverbaar in verschillende maten van ca. 1.90 m, 1.80 m en 1.30 m

In de fotogalerij vind u de verschillende voorbeelden van bovengenoemde Ballonnenpilaren. Wij maken ook speciale pilaren zoals bijvoorbeeld een Abraham, Sara, Sinterklaas, Kerstman. Deze vind u onder specials.

Meer informatie? Klik hier . In de fotogalerij vind u verschillende voorbeelden.