Kidzz workshops

Yep! Creatief, de leukste knutselclub van Nederland

Yep! Creatief verzorgd diverse workshops op scholen en organiseert creatieve workshops in de Yep! studio.

Creatief bezig zijn betekent zoveel meer voor kinderen:

 • We werken aan de fijne motoriek.
 • De ruimtelijke oriëntatie wordt vergroot.
 • We stimuleren het creatief denk vermogen.
 • De Kidz worden uitgedaagd om moeilijkheden aan te pakken en door te zetten.

Workshop programma 2023

5 Jan.:  Familie maken & Handletteren & Tas Pimpen

2 Feb.: Familie maken (8+) & Juwelen doosje + armband (5+)

2 Mrt.: Handletteren/Houtbranden (8+) & Dromenvanger (5+)

6 Apr.: Paashanger (8+) & Paaskrans (5+)

Nieuwsgierig ? Lees dan snel verder!

Familie maken (8+)*

Ben jij dol op knutselen en ben je een echt familiemens? Dan is dit je kans om jouw minifamilie te maken en te laten shinen in een prachtig 3D lijstje. Samen bedenken we jullie persoonlijke details en maken we het familieplaatje compleet. We gaan aan de slag met verf en diverse materialen en de fijne motoriek wordt aardig op de proef gesteld tijdens deze workshop.

Donderdag 2 febr. :

 • 14.30 u of 16.00 u

Kosten: € 15,00

Juwelen doosje met armbandje (5+) *

Samen met jou maken we van een saai blanco doosje een uniek juwelendoosje. We gaan aan de slag met glitterstenen, washitape & glitters en maken van het doosje al een sierraad opzich. Je kunt je favoriete armbandjes en ringetjes of oorbelletjes bewaren in dit zelf gepimpte doosje.  Een eye catcher op je make up tafel! Als we klaar zijn maken we een armbandje, misschien met een leuke tekst of je eigen naam. Deze workshop is te volgen vanaf 5 jaar maar ook zeker geschikt voor de grotere Kidz.

Donderdag 2 febr.:

 • 14.30 u of 16.00 u

Kosten: € 15,00

Handletteren/ houtbranden (8+) *

Leer een nieuwe manier van schrijven: Handletteren! Ontwerp de mooiste posters voor op je kamer, schrijf je naam prachtig op een schrift, maak je eigen uitnodiging, creëer unieke kaarten, schets tekeningen op het raam, noem het maar op. Kun jij niet wachten om de basis handletter technieken te leren en  ze met onze tips & tricks onder de knie te krijgen? Tijdens deze workshop personaliseren we een eigen notitieboekje of branden we ons ontwerp op kurken cirkels. Lijkt jou dit ook zo leuk? Schrijf je dan snel in!

Donderdag 2 mrt:

 • 13.30 u of 14.45 u

Kosten: € 15,00

Fantasie hanger (5+) *

We gaan een houten ring omtoveren naar een kleurrijke hanger die je voor je raam of op een ander mooi plekje kan hangen in je slaapkamer. We werken met wol, vilt, pompoentjes en diverse andere materialen. Je kunt er zelfs een unicorn van maken! Je kunt werken met je lievelingskleur en je eigen unieke fantasie het werk laten doen. Een leuke creatieve activiteit in je vakantie!

Donderdag 2 mrt:

 • 13.30 u of 14.45 u

Kosten: € 15,00

Boekenlegger ontwerpen*

Wil jij snel de bladzijde terug vinden in je leesboek? Of je vader of moeder helpen waar ze gebleven zijn in je voorleesboek? Dan is deze workshop echt perfect voor jou. Stip je boekenlegger en raak niet meer de weg kwijt in je boek. We werken met verf , leuke washi tape en toffe letters. Zo lees je met nog meer plezier!

Donderdag 2 mrt.

 • 16.00 u – 17.00 u (alle leeftijden)

Kosten: € 10,00

Paas hanger (8+) *

Helemaal hip de bamboo cirkel! Je tovert met diverse toffe materialen een bamboo cirkel om naar een unieke hanger. Hou je van kleur of ga je meer voor naturel tinten? Het kan allemaal. Maak er een leuke paashanger van en geef hem een mooi plekje in je kamer.

Donderdag 6 apr.:

 • 14.30 u of 16.00 u

Kosten: € 15,00

Paas hanger (5+) *

We gaan aan de slag met een stro krans en een houten paasei. Het ei pimpen we met Foamclay en mooie stenen en sticker. Als het ei klaar is dan hanger we het in de krans zodat het een geheel wordt.

Donderdag 6 apr.:

 • 14.30 u of 16.00 u

Kosten: € 15,00

Tas pimpen (5+)*

Wil jij een originele rugtas? Een die je zelf mag ontwerpen en pimpen? Dan zit je bij deze workshop goed! We gaan een mooi ontwerp op je tas zetten met eigen creativiteit. Er zijn verschillende materialen aanwezig om jouw tas tot een uniek item te maken. Wil je liever een prinses, unicorn of flamingo op je tas? Dat kan natuurlijk ook! Zo springt jouw tas er echt uit en raak je deze niet snel kwijt!

Donderdag 5 jan.:

 • 16.00 u – 17.00 u (5 jan.)

Kosten: € 15,00

* wees er snel bij, want vol=vol!

Aanmelden voor een workshop?