Yep! Creatief

Yep! Creatief,  de leukste Knutselclub van heel Nederland!

Vanaf februari 2022 verzorgen wij complete knutselpakketten voor kinderen vanaf 3 jaar. Iedere maand een nieuw pakket bij jou in de brievenbus. Hoe tof is dat?! Lid zijn van de leukste knutselclub van Nederland en iedere maand een verrassend thema!

KWALITEIT♥ ♥VERRASSEND♥ ♥UITDAGEND ♥

Het pakket is compleet met duidelijke instructies en alle materialen die nodig zijn om de leuke uitdagende knutsels te maken. Uiteraard is er ruimte voor het stimuleren van de eigen creativiteit van de kinderen. Hoe ouder je bent, hoe meer je zelfstandig kunt maken. Op deze manier is het voor iedereen uitdagend en haalbaar om te maken.

Wil jij ook het proefpakket in jouw brievenbus?

Bestel nu en ontvang het 1 februari!

  Ja, ik wil een proefpakket! €12,50 excl.verzenden

  Wil je Lid worden van de leukste knutselclub van heel Nederland? Dat kan! Iedere maand ontvang je in de eerste week een knutselpakket met 3 uitdagende knutsels in een verrassend thema. Het is compleet met duidelijke instructies. We werken met top kwaliteit knutselmateriaal. Door te knutselen versterken kinderen hun motorische vaardigheden en wordt de ruimtelijke oriëntatie vergroot. Ze worden uitgedaagd om moeilijkheden aan te pakken en door te zetten.

  Lidmaatschappen:
  1 jaar abonnement € 14,95 per maand 
  6 mnd. abonnement € 15,95 per maand 
  3 mnd. abonnement € 14,95 per maand 
  
  * Het lidmaatschap is na de periode maandelijks opzegbaar of te verlengen voor een bepaalde tijd. 
  
  verzend/bezorgkosten:
  € 4,25 p/st. 
  € 6,75 meerdere op 1 adres
  € 2,50 (in Werkendam) 
  (ophalen is ook mogelijk)

  Aanmelden? Klik hier!