Yep! Creatief

Vanaf maart delen we een super mooie locatie met Studio Celebrate. We willen dit ook zeker met jullie delen en gaan diverse workshops en cursussen aanbieden. Zoals schminken, handletteren, ballon modelleren en nog veel meer.
Een onderdeel hiervan is Yep! creatief. Vanaf januari 2021 starten we met een workshop reeks van 5 creatieve lessen voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. We werken met verschillende materialen waarmee de kinderen met hun eigen creativiteit aan de slag kunnen gaan.
 
De workshops zijn niet iedere week maar om de week en zijn 1,5 uur per keer. 

Wat gaan we doen?
  • Pimp je Mok  met echte porselein stiften gaan we aan de slag je eigen mok te pimpen. Als de mok klaar is zetten we hem in de oven zodat het er niet meer af gaat. Tijdens deze workshop bakken we met elkaar een lekkere cupcake. 
  • Dromenvanger met een bamboe ring, katoengaren, kralen en lintjes gaan we aan de slag om je eigen dromenvanger te maken. De kinderen kiezen zelf de kleurtjes en maken met hun eigen creativiteit hun eigen “Droom”envanger werkelijkheid!
  • Slijmworkshop De kids blijven het leuk vinden en de ouders minder. Daarom doen we het bij ons zodat je thuis geen rommel hebt. We gaan experimenteren met slijm. Je pimpt je eigen slijmpotje en we maken een Mega slijm met de hele groep! Daarna mogen de kinderen bij elkaar een glittertattoo zetten. 
  • Houten naam/tekst hanger
    Van 3 houten plankjes maken we een superleuke naamhanger. Je mag er ook een andere tekst op maken. Hiervoor gaan we aan de slag met schuurpapier, verf, touw en eigen gemaakte tekststickers. Ook mag je iets gaan graveren met een houtbrander, hoe leuk is dat?!
  • Verrassingsworkshop
    De naam van de workshop zegt het al, verrassingsworkshop.We gaan hier dan ook niet teveel over loslaten. Wel kunnen we 1 ding erover verklappen, het is echt mega leuk en niemand zou dit willen missen. 
Ben jij ook enthousiast geworden?
Data/tijd:
Woensdag 13, 20 jan., 3, 17 febr, 3 maart 2021
 
Er zijn per lesweek 2 tijden beschikbaar, er is plaats voor max 10 kids per groep 
13.00 u – 14.30 u 
15.00 u – 16.30 u 
Als je inschrijft voor een bepaald tijdsvak kun je niet tijdens de lesweken wisselen.
Boek je voor 5 december betaal je ipv € 85,- maar € 75,-
(dit is incl. alle materialen en drinken met lekkers en natuurlijk heel veel plezier)
De workshops zijn ook los te boeken. Voor €18,50 kun je er één kiezen.  

Boek je voor 5 december €16,50 per workshop.

 

1. Pimp je mok, 13 jan
2. Dromenvanger, 20 jan
3. Slijm/glittertattoos, 3 febr
4. Houten naam/tekst hanger, 17 febr
5. Verrassings workshop , 3 mrt

Inschrijven? Klik hier!