Baby

 

 

In blijde verwachting?

In verwachting, een bijzondere gebeurtenis die vele speciale momenten met zich mee brengt. Om te beginnen de geslachtsbepaling. Om dit op een speciale manier aan je vrienden of familie  te vertellen, hebben de gender reveal ballon.

De Genderreveal ballon

Dit is een zwarte Cloudbuster gevuld met roze of blauwe kleine ballonnetjes. In het bijzijn van familie en vrienden prik je de zwarte ballon kapot en vervolgens vliegen de blauwe of roze ballonnetjes door de lucht.

Daarna als de zwangerschap vordert een verrassing voor de aanstaande mama, een babyshower.

Babyshower

Met leuke kadootjes en lekkere hapjes en sapjes wordt de aanstaande mama verrast. Erg leuk om de ruimte aan te kleden met ballonnen op tafel of je kadootje te laten verpakken in een kadoballon. Roze of blauw of allebei, alles is mogelijk.

Geboorte

Als de baby geboren is wil je dat ook aan iedereen laten zien. We kunnen zorgen voor een Ballonnenboog of Ballonnen pilaar. Deze ballonnenpilaar kunnen we personaliseren met de naam en eventueel geboorte datum van het nieuwe wondertje.

Babyborrel of Kraamfeest

Het eerste feestje van uw kindje, hoe bijzonder is dat? Voor de aankleding van uw kraamfeest hebben we verschillende mogelijkheden. We kunnen de entree feestelijk aankleden door een Ballonnenboog of ballonnenpilaar te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met de naam van uw kindje. Ook hebben wij verschillende decoraties voor in uw huis of andere feest lokatie. Van heliumtros tot roze of blauwe beer, alles is mogelijk.

In de fotogalerij vind u verschillende voorbeelden. Meer informatie? Klik hier