Zakelijk

Organiseert u een bedrijfsfeest of evenement?

Bij Yep! for Kidz & Balloonz organiseren we diverse kidzactiviteiten en maken we de meest uiteenlopende Ballondecoraties, die inzetbaar zijn voor uw bedrijfsfeest of evenement.

Wij zorgen ervoor dat de kinderen zich vermaken zodat de ouders de handen vrij hebben tijdens het feest. We bieden verschillende activiteiten aan zoals, een schminkstand, glittertattoostand, knutselhoek met leuke workshops, ballondames die de meest verrassende ballonfiguren maken.

Wilt u dat de entree van uw bedrijf echt opvalt of het pand of zaal feestelijk aangekleed wordt met ballonnen? Dat kunnen wij ook verzorgen bij Yep!. Of het nu is voor de opening, jubileum, open dag of ander zakelijk evenement, onze decoraties kunnen overal ingezet worden.

We kunnen de kleuren passend bij uw logo maken. Of zelf uw logo op de ballonnen zetten. Heeft u een mascotte in uw logo kunnen we dit ook namaken van ballonnen.

Vind u het leuk om een echte eyecatcher rond te laten lopen op uw evenement? Dan kunnen we een ballonnenjurk maken geheel naar eigen keuze en speciaal op maat gemaakt!

Meer informatie?  Klik hier . In de fotogalerij vind u verschillende voorbeelden.