Ballontypetjes

Fleur & Fien laten jullie de mooiste balloncreaties zien.

Het maakt niet uit welke ballonnen dame bij u op uw feest of evenement komt, ze maken allebei de meest creatieve ballonfiguurtjes. In een handomdraai maken ze een leuk figuurtje van de ballonnen. Door het mooie sprookjesachtige kostuum is het een kleurrijke toevoeging op uw feest of evenement.

Meer informatie? Klik hier .

Zo knap !! echt leuk om naar te kijken.

Dat is wat we vaak horen als we bezig zijn. Regelmatig krijgen we de vraag, geven jullie ook cursus? Goed nieuws! Vanaf Januari geven wij een super toffe workshop ballon modelleren. Dus wil jij ook de draaitechnieken leren om ballonnen te kunnen vouwen? Schrijf je snel in en doe gezellig mee.

Workshop Ballon modelleren basis

Tijdens deze workshop leren we de basis technieken van het ballon modelleren. Welke ballonnen soorten zijn er en hoe kun je deze het beste gebruiken. We leren je verschillende draaitechnieken en een aantal basismodellen zodat je direct thuis aan de slag kan.

  • Woensdag 24 januari 2024
  • Tijd: 20.00 u – 22.00 u
  • € 39,50 (incl. materiaalgebruik)

*We hebben deze avond een starters set te koop voor €15,00 (ballonnen pomp met zak gemengde 260’s ballonnen)

Workshop Ballon modelleren extra

Tijdens deze workshop leren we nieuwe technieken en een aantal toffe designs. Je krijgt diverse tips & trics en leert de fijnere kneepjes van het ballon modelleren. Wie weet leer je wel een techniek uit het bekende tv programma Blow up!

  • Woensdag 31 januari 2024
  • Tijd: 20.00 u – 22.00 u
  • € 39,50 (incl. materiaalgebruik)

Inschrijven? Klik hier .