Schminken

De kinderen kiezen hun superheld of lievelingsdier en de grimeurs van Yep! toveren ze om.

Bent u opzoek naar kinderactiviteiten voor uw feest of evenement? Dan is onze schminkstand een leuke invulling. De schminkstand van Yep! for Kidz wordt verzorgd door goede grimeurs die lief zijn voor de kinderen. Wij werken met huidvriendelijke professionele materialen. Het is erg goed te combineren met de Glittertattoo stand , een van onze Ballonnen dames Fleur of Fien  of onze gezellige knutselhoek.

Wow mooi dat wil ik ook wel?!

Is dit iets wat u zou kunnen zeggen als u bij een schminkstand staat te kijken? Lees dan snel verder.

Schminkcursus en workshops

Bij Yep! for Kidz verzorgen wij een aantal keer per jaar een basiscursus schminken en diverse workshops om je schmink technieken te verbeteren. Dit doen wij in samenwerking met topgrimeur Kim van Nieuwwaal art & grime. Zij is de Glitterqueen in de schminkwereld en maakt de mooiste creaties. Van stoere jongens designs tot meest mooie eyedesigns. Van Kim kun je echt alles leren van de basis tot een het gebruik van one stroke of stencils, niks is Kim te gek!

Schminkcursus Basis 

Back tot Basic, in drie super leerzame lessen leer je de basis technieken van het mooie vak. Ook als je al eerder een basiscursus hebt gevolgd of je al wat langer schminkt, vind je tijdens deze workshops zeker uitdaging om jou technieken te verbeteren! We behandelen diverse spons technieken en gaan aan de slag met de penseeltechnieken zoals krullen, druppels en tijgerstrepen. (Geen schmink ervaring nodig)

  • Dinsdag 7, 14 & 21 Maart 2023
  • Tijd 19.30 u – 21.30 u
  • Kosten €119,- (incl. koffie, thee en materiaalgebruik)

Zeker zijn van een plaatsje? schrijf je nu in!

Schminkcursus Extra

Tijdens deze cursus leert Kim je tientallen toffe designs, van snelle festival designs tot uitgebreide prinsessen voorzien van alle mogelijke details. Niks is te gek en bijna alles komt aan bod. Leuke uitdagende lessen voor de ervaren schminker maar ook zeker een heel mooi vervolg om meteen na de basis cursus te doen. Deze cursus bieden we aan in twee avondlessen maar ook als dagcursus inclusief lunch.

  • Dinsdag 4 & 11 april.
  • Tijd: 19.30 u – 21.30 u
  • Kosten € 79,- p.p. (incl. koffie, thee en materiaalgebruik)

Zeker zijn van een plaatsje? schrijf je nu in!

Meer informatie? Klik hier . In de fotogalerij vind u verschillende voorbeelden