Schminken

De kinderen kiezen hun superheld of lievelingsdier en de grimeurs van Yep! toveren ze om.

Bent u opzoek naar kinderactiviteiten voor uw feest of evenement? Dan is onze schminkstand een leuke invulling. De schminkstand van Yep! for Kidz wordt verzorgd door goede grimeurs die lief zijn voor de kinderen. Wij werken met huidvriendelijke professionele materialen. Het is erg goed te combineren met de Glittertattoo stand , een van onze Ballonnen dames Fleur of Fien  of onze gezellige knutselhoek.

Wow mooi dat wil ik ook wel?!

Is dit iets wat u zou kunnen zeggen als u bij een schminkstand staat te kijken? Lees dan snel verder.

Schminkcursus en workshops

Bij Yep! for Kidz verzorgen wij een aantal keer per jaar een basiscursus schminken en diverse workshops om je schmink technieken te verbeteren. Dit doen wij in samenwerking met topgrimeur Kim van Nieuwwaal art & grime. Zij is de Glitterqueen in de schminkwereld en maakt de mooiste creaties. Van stoere jongens designs tot meest mooie eyedesigns. Van Kim kun je echt alles leren van de basis tot een het gebruik van one stroke of stencils, niks is Kim te gek! Onze cursus en workshops zijn ook te boeken voor team building of groepen van bedrijven of organisaties. We komen ook graag bij u op lokatie!

Schminkcursus Basis/Extra 

Back tot Basic, in de eerste les leer je de basis technieken van het mooie vak. Ook als je al eerder een basiscursus hebt gevolgd of je al wat langer schminkt, vind je tijdens deze workshops zeker uitdaging om jou technieken te verbeteren! We behandelen diverse spons technieken en gaan aan de slag met de penseeltechnieken zoals krullen, druppels en tijgerstrepen. De tweede en derde les leren we ook een one stroke techniek en het gebruik van sjablonen. Is dit voor jou een brug te ver geen probleem dan hou je het gewoon bij het basis model.

  • Dinsdag 16 jan, 30 jan 7 febr.  2024
  • Tijd 19.30 u – 21.30 u
  • Kosten €135,- (incl. leuke attentie, koffie/thee en materiaalgebruik)
  • Alleen de laatste twee verdiepende lessen € 85,-

Zeker zijn van een plaatsje? schrijf je nu in!

Meer informatie? Klik hier . In de fotogalerij vind u verschillende voorbeelden